Kinderuitleg

 

Kinderuitleg

Bij Ster(k) kindercoaching ben jij belangrijk! Want jij weet het beste wat je niet meer fijn vindt gaan. Jij weet wat je wilt veranderen of verbeteren. Misschien kwam je vader of moeder op het idee om mij in te schakelen of iemand anders. Het kan ook zijn, dat je er zelf om gevraagd hebt eens met iemand anders te praten.

 

Coachen = helpen

Vaak hebben je vader/moeder of juf/meester je al op weg geholpen bij je vraag/probleem. Misschien is dat voor jou nog niet voldoende en wil je nog iets anders bereiken. Daarbij wil ik je helpen (coachen) heet dat.

Eerst even wennen

Door samen kennis te maken ga je mij leren kennen en ik jou. We gaan samen een wensvraag formuleren om aan te werken. Daarna gaan we samen op pad om je weer sterker te laten staan en voelen. We kunnen spelletjes doen, tekenen, knutselen, ontspanningsoefeningen doen, ademhalingsoefeningen, rollenspellen (toneelstukjes) etc.

Samen aan de slag

Samen met jou bedenk ik wat het beste bij je past om je wensvraag uit te laten komen. Soms geef ik je opdrachtjes mee om te oefenen. Door veel te oefenen en met de tips ga je ervaren en voelen, dat het je kan helpen om je prettiger te voelen of sterker te staan.

» Voorbeelden

 

Sociale media

 

Contact

  • Telefonisch op 06-13132625